new holland logo
image image
pics Pleven location_509x339_pad_478b24840a

ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ с нова локация в град Плевен

Назад

В стремежа си да стои близо до своите клиенти, една от водещите компании за земеделска техника в страната - ИНТЕРАГРИ България, развива последователно своята мрежа на търговско-сервизна дейност в цялата страна.

От месец септември компанията отвори нов търговско-сервизен комплекс в град Плевен.

„Като компания, фокусирана върху клиента, се стремим да предложим добавена стойност към интегрираните решенията за земеделие, които предоставяме на земеделските стопани, така че да отговарят в максимална степен на специфичните им потребности. За да постигнем това, работим непрестанно за разширяване на портфолиото ни чрез стратегически партньорства, непрекъснато усъвършенстване на качеството на услугите, които предлагаме, както и за развитие на нашата търговско-сервизна мрежа, така че да се позоционираме близо до нашите клиенти в цялата страна. Новата ни локация в Плевен е съществена стъпка напред, в стремежа ни да задоволим потребностите на земеделските производители в региона.“, споделя г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

 

Новата локация на ИНТЕРАГРИ България разполага с административна част, с приемна за сервиз и резервни части, специализиран сервиз, предназначен да обслужва земеделската техника на представляваните от ИНТЕРАГРИ България марки в страната, както и складови площи за резервни части. Сред изложените машини в новата ни локация са зърнокомбайни New Holland от сериите CR и CX, трактори New Holland от всички основни серии, както и богато разнообразие от прикачна техника с марките, които компанията представлява. На специално оборудвана витрина са изложени и оригинални рекламни материали и умалени модели на трактори и комбайни New Holland, които можете да закупите на преференциални цени.

 

Новият адрес на ИНТЕРАГРИ България в град Плевен е „Западна индустриална зона“ № 4. Телефон за контакти: 0879 64 65 84 Очакваме ви!

 

 

 

 

 

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->