new holland logo
image image
web-site_509x339_pad_478b24840a

Интерагри България на БАТА Агро

Очакваме ви на нашия обновен шанд на БАТА Агро 2019! Събитието ще се проведе от 14 до 17 май 2019 г. на летището в Стара Загора, сектор F2, щанд 5.

Назад

Като един от най-големите форуми за иновации, технологии и срещи на земеделския бизнес в България, 12-тото издание на специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през 2019 ще се проведе от 14 до 17 май на добре познатото място - летището в гр. Стара Загора. Тази година събитието протича в обновен формат, като са планирани нововъведения в организацията и концепцията на изложението, така че то да стане по-ефективно и полезно както за изложителите, така и за посетителите. Разположението на изложбените площи е оптимизирано, така че да са достатъчно видими, а обиколката им да е по-кратка и ефективна.

В унисон с промените във формата на изложението, дизайнерската концепция на щанда на ИНТЕРАГРИ България също е обновена. Разположен на 1300 кв. м. с прилежащо демо поле, щандът е направен, така че да позволява безпрепятствено и свободно движение на посетителите, като им осигури максимално полезно и приятно изживяване. Централната изложбена площ е разделена на няколко зони, т. че да предостави пълноценно и приятно преживяване на гостите на щанда.

На щанда на ИНТЕРАГРИ посетителите на изложението ще имат възможността да разгледат, както и да тестват наживо, представителен арсенал от продуктовото портофолио на компанията. Освен земеделска и строителна техника с марката на световния лидер NEW HOLLAND, в списъка с изложените машини са включени здравите, висококачествени и много производителни машини на лидерите в почвообработването GREGOIRE BESSON, пълната гама изключително надеждни и иновативни пръскачки на италианския производител AGROJET и най-прецизните високоскоростни сеялки KINZE, осигуряващи дългосрочна сигурност и отлична възвръщаемост на инвестицията. С това ИНТЕРАГРИ предлага завършен комплекс от машини, които заедно осигуряват висока производителност и ефективност, цел на всеки фермер с бизнес подход.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Сектор F2, щанд 5
14-17 май, от 9 до 18 ч.

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->