new holland logo
image image
_509x339_pad_478b24840a

Интерагри България - официален гост на дипломирането в Аграрен университет Пловдив

Интерагри България беше официален гост на церемонията по дипломиране на бакалаври и магистри от Аграрен университет Пловдив

Назад

На 12 декември Интерагри България беше официален гост на церемонията по връчването на дипломите на студентите от Аграрен университет гр. Пловдив, като награди трима от отличилите се студенти. Освен страхотни брандирани подаръци от Интерагри и New Holland, отличниците получиха специална грамота, която им дава възможност за безплатно обучение и платен стаж в компанията.

Сред официалните гости на церемонията бяха Министърът на земеделието, храните и горите г-жа Десислава Танева, Областният управител на област Пловдив г-жа Дани Каназирева, Председателят на Общински съвет Пловдив г-н Александър Държиков, Председателят на Селскостопанска академия проф. Мартин Банов, посланици и представители на консулствата на Турция, Германия, Италия, както и редица почетни членове на Университета и представители на бизнеса.

Честито на дипломиралите се, желаем им здраве и много лични и професионални успехи! Бихме искали да изкажем и специални благодарности на Ръководството на Университета за оказаната чест! Ние вярваме, че успехът на бизнеса се крепи на успешния диалог с образованието и се стремим да работим в тази посока.

Актуална информация, свързана с нашите партньорства, стажантски програми и кариерни възможности, можете да следите на: https://agriculture.interagri.bg/bg/careers

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->