new holland logo
image image
NH_New_Combine_Range_001_509x339_pad_478b24840a

New Holland със златен и два сребърни медала на Agritechnica 2023

New Holland спечели Agritechnica 2023 Gold Medal за концепцията за нов комбайн и два сребърни медала за тракторите T7 Methane Power LNG и T4 Electric Power

Назад

New Holland Agriculture спечели три медала за иновации на Agritechnica 2023.

 

Марката получи единствения златен медал, присъден от комисията и два сребърни медала. Златният медал е отсъден за цялостната концепция на новия комбайн Twin Rotor, който ще бъде представен на световната премиера на Agritechnica през ноември 2023 г. Двата сребърни медала отличиха новите попълнения на New Holland в портфолиото на алтернативните задвижващи трактори: T7 Methane Power LNG (втечнен природен газ) и T4 Electric Power. И двата трактора бяха представени за първи път по време на Tech Day на CNH през декември 2022 г. в Аризона, САЩ.

 

Карло Ламбро, президент на New Holland Agriculture, заяви: "Получените отличия са огромно признание за постиженията на New Holland и ние сме изключително горди от работата, свършена от всички екипи. Медалите отчитат приноса на нашите машини за прибиране на реколтата, област, в която New Holland има отлична репутация и доказани постижения. Този златен медал идва като потвърждение на нашите усилия и подхранва вълнението за предстоящия старт на новия комбайн. Сребърните медали са не по-малко важни, тъй като и двете отличия се отсъждат за продукти, които потвърждават нашия ангажимент за устойчивост и дългогодишните ни усилия в разработки за алтернативно задвижване. Заслужени награди, както за T7 LNG, така и за T4 Electric! Моите поздравления са за екипите, които работиха усилено за постигане на този резултат."

 

 

Революционно нов комбайн

 

На изложението Agritechnica New Holland ще представи чисто нов комбайн, който надгражда успеха на настоящата водеща CR линия, начело със световния рекордьор по прибиране на реколтата CR10.90.

 

За да достигне фазата на серийно производство, новият комбайн е усъвършенстван в Центъра за върхови постижения в прибирането на реколтата в Зеделгем, Белгия, така че да осигури по-висока производителност, да намали загубата на зърно и да добави повече автоматизация, изисквана от фермите на бъдещето.

 

През 2025 г. новаторската технология New Holland Twin Rotor™ навършва 50 години от създаването си.  Новият комбайн ще подчертае предимствата на тази важна технология, която революционизира начина, по който фермерите прибират реколтата и която сега е неизменна част от ДНК-то на New Holland. Все още благодарение на технологията Twin Rotor новият CR може да предложи най-ниското натрошаване на зърното на пазара.

 

Новият комбайн ще има чисто нов стил и ще бъде представен на обществеността в първия ден на Agritechnica, на 12 ноември от 10 часа на щанда на New Holland (зала 3, щанд A48).

 

 

 

T7 Methane Power LNG: бъдещето на метана и ключът към устойчива кръгова икономика

 

Първият от двата сребърни медала е отсъден на трактора T7 Methane Power Liquified Natural Gas, който към момента е прототип с производствено предназначение. Представен през декември 2022 г. по време на CNH Industrial Tech Day, тракторът ще бъде един от акцентите за New Holland по време на Agritechnica 2023 през ноември в Хановер. Той е създаден от вътрешния дизайнерски екип на CNH Industrial с нов цвят "Чисто синьо" и екстериорни характеристики, които съответстват на алтернативния стил на дизайна на марката.

 

Със своите 270 к.с. новият T7 Methane Power LNG отговаря на необходимостта от мощни машини с висока мощност, които произвеждат по-ниски емисии и имат по-малки оперативни разходи. Автономността е повече от два пъти увеличена, благодарение на използването на втечнен метан, а пространството е оптимизирано с криогенния резервоар от неръждаема стомана.

 

Подобно на всички най-нови модели в портфолиото с висока мощност на New Holland, той разполага с решения за прецизно управление на земята за повишаване на производителността и устойчивостта, заедно с най-новите иновации по отношение на ергономичността и дизайна.

 

T7 Methane Power LNG съответства на интегрирания подход за кръгова икономика, предложен от New Holland заедно с базирания във Великобритания стартъп Bennamann, за да се намали въглеродният отпечатък в селското стопанство и да се създадат енергийно независими земеделски системи. Решението се върти около събирането, обработката и съхранението на загубите на метан в процеса на производство на пречистен течен газ, който захранва тракторите, генерира допълнителни приходи и създава положителен, чист цикъл за ферми от всякаква големина.

 

 

 

T4 Electric Power: полезността, която съчетава мощна чиста енергия без емисии с авангардна автономна технология

 

Тракторът New Holland T4 Electric Power е носител на втория сребърен медал за иновации. Тракторът с беземисионна и безшумна енергия въвежда нов клас трактори на пазара, Utility Electric и прави забележителна стъпка към земеделие с нулеви емисии.

 

Иновативният трактор представлява първата стъпка на New Holland в стратегическия план за електрифициране и най-новото допълнение към иновативната гама от трактори, задвижвани с алтернативни енергийни източници, като T7 Methane Power LNG (втечнен природен газ) и T6.180 Methane Power.

 

По-добра производителност от дизела с висок въртящ момент и по-бързи реакции са постигнати от най-ниските скорости, T4 Electric Power предлага 55kW като номинална мощност и предоставя ново ниво на изживяване при шофиране. Плавното и постепенно захранване с енергия при ниски скорости и постоянното захранване при високи скорости подобрява контрола и прецизността на оператора в приложения с прикачен инвентар и товарач.

 

Това е идеалното решение за операции с по-ниски конски сили, подходящо за смесени ферми, сено и фураж, добитък, млечни продукти, общини, летища, овощни градини и специални приложения. Подобряване на комфорта е гарантиран от значително редуцираното ниво на шума.  

 

Автономните функции и специални режими за подпомагане на оператора, като режим Follow Me, Invisible Bucket, 360° Awareness, PTO Guardrail и Route Mode, също са част от иновативния характер на T4EP, насочен към подобряване на ежедневните земеделски операции, прецизни решения, телематика и безопасност, както и диагностика и обслужване. С дизайн, изцяло фокусиран върху справянето със съвременните предизвикателства в селското стопанство, тези изключителни характеристики правят T4EP още по-уникален на пазара.

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2022
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->