new holland logo
image image
NH_TOTY_2023_Best_of_Specialized_509x339_pad_478b24840a

New Holland T4.120 F e „Най-добър специализиран трактор“ на ТРАКТОР НА ГОДИНАТА 2023

Специализиран трактор от ново поколение New Holland T4.120 F спечели титлата „Най-добър специализиран трактор“ на наградите ТРАКТОР НА ГОДИНАТА 2023

Назад

New Holland T4.120 F e „Най-добър специализиран трактор“ на ТРАКТОР НА ГОДИНАТА 2023

 

• Отличеният  трактор е част от новото поколение T4 F/N/V, което предлага по-мощна производителност и е разширено с нов модел със 118 к.с. в горната част на гамата.

• Двигателят, усъвършенстваната хидравлика и спецификациите, опаковани в един изключително компактен трактор с нов капак с ниска височина, го правят истинска революция в специализирания сектор

 

New Holland T4.120 F беше удостоен с титлата „Най-добър специализиран“ трактор на наградите „Трактор на годината 2023“. Желаната титла, присъдена от жури, съставено от независими журналисти, специализирани в селскостопанската механизация, отличава най-добрия трактор на европейския пазар.

 

Карло Ламбро, Президент на марката New Holland, коментира: „Тази престижна награда още веднъж признава превъзходството на New Holland като безспорен лидер в сегмента на специализираните трактори. Ние оставаме в челните редици на този сектор в продължение на седем десетилетия, като постоянно обновяваме, надграждаме и разширяваме нашето уникално широко предложение, за да отговорим на най-специализираните изисквания на нашите клиенти. Тази последна титла „Най-доброто от специализираните” е доказателство за много години работа и отдаденост в този важен сегмент, особено в Европа. Бих искал да поздравя и да благодаря на всички екипи, участващи в разработването на този трактор, особено в завода Jesi и Engineering в Модена, Италия.”

 

New Holland Agriculture обнови и разшири портфолиото си от специални трактори, като допълнително консолидира безспорното си лидерство в сектора с новото поколение серия T4 F/N/V. Това са най-новите лансирани продукти в специализираното предложение на New Holland, което постоянно се обновява и е признато с множество награди на панаира EIMA, включително титлата Best of Specialized  на наградите Трактор на годината през 2020, 2014 и 2013 г. и Техническата Награда за иновации за BlueCab™ през 2012 г. Последното признание преди тази година беше техническата иновация, присъдена на проект в партньорство с Nobili за T4V, оборудван с e-Source, захранващ напълно електрифицирана e-Sprayer и e-Mower.

 

Ново поколение T4 F/N/V: повече комфорт, повече мощност, продуктивност и ефективност

 

Новата серия T4 F/N/V отговаря на стандартите за емисии от Етап V с нови двигатели F5C и система за последваща обработка, които осигуряват повече мощност и въртящ момент с чиста производителност. Моделът 80 в долната граница на гамата разполага с 3,4-литров двигател с 2 клапана със система за последваща обработка с DOC и DPF, която не изисква AdBlue, което води до по-ниска цена на притежание. Другите модели в гамата разполагат с 3,6-литров двигател с 4 клапана и компактна система за последваща обработка HI-eSCR2 с DOC и SCRoF. Нов модел, T4.120 V/N/F, е добавен в горната част на гамата. Той осигурява мощна производителност с до 88kW / 118 к.с., способен да отговори на изискванията за мощност на двигателя за приложения с ВОМ и множество приспособления.

 

Легендарната маневреност на тази специализирана гама е допълнително подобрена от новия капак, който е изцяло преработен, за да осигури най-ниската височина на капака в сегмента за версията Specialty. Оформлението на двигателя е изцяло преработено, така че новият преден капак да побере удобно цялата система за последваща обработка. Ниската височина и компактният размер на капака повишават летвата по отношение на видимостта и безопасността, както и намаляват потенциалните щети по клоните при работа под короната на овощните дървета.

 

Хидравличната система на версията ROPS е модернизирана, за да увеличи значително производителността и ефективността. Той разполага с нови хидравлични помпи със 100 литра в минута и до 5 чифта хидравлични дистанционни изходи с надмощие и свободен поток и има капацитета, необходим за едновременна работа на множество приспособления. Новият HPL със сензор за натоварване намалява разхода на гориво и прегряването на маслото. Комфортът на оператора във версията ROPS е допълнително подобрен с повече пространство, по-широки седалки, нови и интуитивни контроли и по-лесно за четене табло.

 

Кабината на T4 F/N/V е изцяло преработена, като се възползва максимално от опита, придобит с разработването на патентованата New Holland Blue CabTM 4. Новата концепция на дизайна се ръководи от изискванията на клиента за комфорт и ергономичност. Те включват новия мултифункционален дисплей VIS, разположен над арматурното табло, който предоставя информация на живо за трактора и улеснява интуитивното настройване на функциите. Комфортът е допълнително подобрен от окачената предна ос, която осигурява гладко возене. A новото предно стъкло, съчетано с дизайна на ниския капак, осигурява на клиентите най-добрата видимост на пазара. Интерфейсът на кабината е напълно обновен с най-модерните функции на New Holland и е готов да интегрира най-новите PLM системи и технологиите за земеделие 4.0. Новата серия T4 F/N/V е перфектният трактор за стартиращи малки до средни овощни градини и лозя с култури с висока стойност, които търсят по-висока производителност, комфорт и надеждност в най-добрия специализиран трактор.

 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->