new holland logo
image image
BATA 2021_509x339_pad_478b24840a

Новини от щанда на ИНТЕРАГРИ на БАТА АГРО 2021

Многократно награждавани нови технологии, самоходна и прикачна земеделска техника от ново поколение, дигитализация и прецизно земеделие, интегрирани бизнес решения и идеи за това как да направите своя земеделски бизнес печеливш и рентабилен – всичко това ви очаква на изложбения щанд на ИНТЕРАГРИ България на БАТА Агро 2021.

Назад

Eдин от най-големите форуми за иновации, технологии и среща на земеделския бизнес в България, БАТА АГРО ще се проведе от 1 до 5 юни на добре познатото място, летището в гр. Стара Загора. Щандът на ИНТЕРАГРИ България на 13-тото издание на специализираното изложение за земеделие е разположен на повече от 1400 кв.м., с прилежащо демо поле, а концепцията му позволява лесно и свободно придвижване на посетителите, като им осигурява максимално полезно и приятно изживяване в света на технологичните новости и иновативни решения за земеделие.  

 

Както всяка година, посетителите на щанда на ИНТЕРАГРИ ще имат възможност да разгледат и тестват на живо представителен арсенал от продуктовото портофолио на компанията, като консултират своите потребности с продуктовите и търговски експерти на щанда. За първи път тази година, освен самоходна техника за земеделие и строителство NEW HOLLAND, ще бъдат представени и иновативните модели прикачна техника от марката – плугове, култиватори, сеносъбирачи. За първи път на щанда на ИНТЕРАГРИ ще бъде изложена здравата, висококачествена и производителна почвообрабтваща техника на BEDNAR, чийто официален вносител от септември 2020 г. е ИНТЕРАГРИ България.

 

Ключов модел в изложбената площ е Гинес рекордьорът зърнокомбайн NEW HOLLAND CR 10.90 Revelation, последният от 3-те Гинес рекордьора от серията CR на комбайни NEW HOLLAND, тествани в реални условия за най-висока производителност и рекордно чиста продукция при жътва, благодарение на уникалната патентована двуроторна технология.  Единственият комбайн в света от Клас 10 – CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа. Сред множеството иновации, вложени в този чистокръвен победител са патентованите технологии на NEW HOLLAND Self-Leveling, Opti-Fan™, Opti-Clean™, а вече и с технологията IntelliSense™. Серията зърнокомбайни CR ще бъде представена и от по-малкия, но не отстъпващ по нищо, New Holland CR 8.90.

 

На щанда ще бъдат изложени и обновените серии комбайни New Holland CX6 и CX8, известни като най-производителните конвенционални комбайни в света. С голям избор на хедери, според културата и условията, както и множество технологични нововъведения, те се характеризират с най-ниски загуби, минимален престой и висока производителност. Невероятната производителност на CX8 се дължи на най-големия в индустрията барабан с диаметър 750 мм, осигуряващ максимална овършаваща площ с голяма инерция, дори в най-тежки условия. Ексклузивната Opti-Speed система (променлива скорост на сламотръсите в зависимост от наклона) повишава производителноста с 15%. Двойно каскадна самонивелираща система Opti-Clean, в комбинация с Opti-Fan система за работа при наклони до 17O с максимална производителност. Системата за оптимално овършаване Multi-Thresh в комбинация с роторен сепаратор повишават производителността с 20%. Три-каскадната, Triple-Clean очисваща система, с нова междинна тръскаща дъска под обдухване гарантира 15% по-висока производителност на CX6.

 

Избрани модели трактори New Holland ще бъдат представени на демо-полето на щанда на ИНТЕРАГРИ. Всеки, който проявява интерес би могъл да тества трактора в действие, да разгледа функционалностите му, като обсъди всичко, което го интересува с търговския и сервизен екип.

 

Мощни, компактни и икономични, с гамата трактори на NEW HOLLAND T4 и T4s можете да избирате от богато разнообразие на мощности и пакети на оборудване, така че тракторът да се превърне в пръв и любим помощник в ежедневната дейност на вашата ферма, като отговори в максимална степен на вашите нужди.

 

Компактният, универсален, отличаващ се с висока ефективност трактор NEW HOLLAND T5 Utility ще бъде в центъра на вашето внимание. Качете се веднъж и няма да искате да слезете от него – ползите му във всяко стопанство са незаменими! T5 Utility се отличава със своята гъвкава хидравлика, предназначена за смесени стопанства. Оборудван с двигател F5C на FPT Industrial отговарящ на изисквания за вредни емисии Tier 4A, T5 Utility предлага ефективна мощност, когато е необходимо. Опцията на трансмисията 40kph ECO, осигурява тиха работа и нисък разход на гориво при транспортни дейности. Изцяло новият трискоростен СОВ предоставя гъвкавост при използване на прикачен инвентар и оперативна ефективност. Подобреният заден навес е с капацитет от 4 400 кг за още по-голяма гъвкавост при работа.

 

Мултифункционалният New Holland TD5 е идеалният избор за фермери, търсещи бюджетен изцяло механичен трактор в средния мощностен диапазон, с опростено управление и поддръжка, и изключителна здравина. При TD5 универсалността е стандарт. Той се чувства като у дома си при работата с челен товарач, предлага се във вариант ROPS и може да бъде конфигуриран с две или четири задвижващи колела, за да отговори напълно на разнообразните нужди на вашата ферма.
 
 
New Holland T6.180 с уникалната трансмисия Dynamic Command също ще бъде на щанда. Осемстепенната трансмисия 24x24 Dynamic Command е проектирана за максимална ефективност, така че да предложи широко приложение на скоростите в трите диапазона, които съответстват на най-често извършваните полеви или товарни дейности. Тази функция дава на оператора по-голям контрол върху операцията, която извършва, а това довежда до по-голяма прецизност и производителност. Специализираните съединители за предно и задно движение осигуряват висок контрол, дори при стръмни наклони, а превключването на скоростите е изцяло роботизирано.
 

Тежката артилерия от трактори NEW HOLLAND ще бъде представена от New Holland Т7 в своята специална серия в сив графит. Т7 е с най-висока степен на очистване на вредните емисии, благодарение на STAGE 5 и технологията ECOBlue ™ Hi-еSCR2, с премиум LED светлини, осветяващи до 360°, Intelli View IV монитор в стандартния пакет, подобрена трансмисия, повишени мощност и товароподемност. Истински иноватори в своя клас, Т7 се отличават с редица технологични нововъведения, за да улеснят и оптимизират ежедневната ви работа. В големия и мощностен сегмент на New Holland, тракторите Т7 притежават усилени мостове, предвидени за голямо натоварване и премиум АBS антиблокираща спирачна система, гаранция за пълно спиране по най-бързия и безопасен начин. Всичко това осигурява изключителна бързина и ефективност при малък радиус на завиване.

 

На щанда на ИНТЕРАГРИ ще бъде изложен и New Holland T8.435 Auto Command с вериги – истински шедьовър във високомощностния сегмент. CVT трансмисията oт ново поколение осигурява повишена ефективност благодарение на адаптивността си по време на работа. Дългата база осигурява повече стабилност. Тихата и просторна кабина дава усещане за ненадминат комфорт. С Т8 вие се наслаждавате на истинска ергономия, като в бизнес класа. Оборудвана с модерен FPT двигател Т8 се характеризира с оптимална производителност и икономичност. Подсилени оси, хидравлика с висок капацитет му осигуряват голяма товароподемности и отлична маневреност.

 

Уникалният по рода си гроздокомбайн BRAUD 9070L също ще бъде изложен на щанда, т.че всеки който би искал да се увери в неговите качества, е добре дошъл! От появата си през 1975 г., гроздокомбайните BRAUD винаги са предлагали най-доброто качество и висока продуктивност. Машината може да се използва целогодишно, като на беритбения модул може да се постави пръскачка, която да обслужва едновременно 6 реда, а по време на резитба може да се монтира също така и резитбен модул. С помощта на BRAUD ръчните операции се свеждат до минимум, а машината се използва продължително време, с което се съкращава времето за изплащане на инвестицията.

 

Произведени в САЩ, прецизните високоскоростни сеялки KINZE гарантират  дългосрочна сигурност и отлична възвръщаемост на инвестицията. Те ще бъдат представени, както в изложбената площ, така и на демо полето с 2 от своите ключови модела 6 и 12-редови директни сеялки. KINZE е синоним на прецизност до съвършенство, със сеялките си гарантирате директна сеитба с 99% точност, при скорост 14 км/ч.

 

Прогресивната марка за селскостопанска техника, специализирана в машини за обработка на почвата, засяване, торене и мулчиране BEDNAR ще бъде представен със сеялката OMEGA и култиваторите SWIFTER и SWIFTERDISC, отличаващи се със своите качества при минимални обработки на почвата и характеризиращи се със здравина, надеждност и високо качество, гарантирани от чешкия производител. Чизел плугът на BEDNAR TERRALAND e предназначен за дълбоко аериране с по-ниско потребление на теглителна сила. С TERRALAND пестите време и гориво. Предсеитбеният култиватор BEDNAR SWIFTER SO_F  осигурява перфектна подготовка на почвата само с едно минаване, като комбинира 7 работни операции в едно минаване и гарантира ниски разходи и висока производителност с по-висока работна скорост. SWIFTERDISC е дисков култиватор, създаден за бързо, качествено и евтино обработване на стърнища до 12 см, който може да се използва и за обработка на почвата преди сеитба. OMEGA е многофункционална сеялка с концепция за олекотена конструкция, с дискова обработка на почвата, позволяваща засяване на различни видове култури с междуредово разстояние 12,5 или 16,6 см, с широк обхват на сеитбената норма, както в конвенционалната почвена подготовка, така и в тази с минимални обработки.

 

С цел да предостави пълно обслужване на своите клиенти, като им предложи цялостни решения за земеделието, освен богато портфолио от самоходна и прикачна земеделска техника, ИТЕРАГРИ развива и разнообразие от услуги за бизнеса, като се основава на големия си опит на пазара, отличното познаване на нуждите на клиентите, както и предимствата на официалното вносителство за клиента.

 

Част от услугите с добавена стойност за земеделския бизнес, с които ИНТЕРАГРИ се стреми да осигури дългосрочна сигурност и спокойствие на фермерите в България, са удължена гаранция, абонамент за заместващ комбайн по време на жътва, наем на комбайн с опция закупувне, оторизиран сервиз, оригинални резервни части и консумативи, решения за дигитализация и презицно земеделие, специални предложения, съобразени с индивидуалните потребности на нашите клиенти и др.

 

По време на изложението всеки може да се консултира наживо с търговските и продуктови експерти на ИНТЕРАГРИ България, които ще бъдат на разположение на щанда. За допълнителни въпроси, моля, обадете се на 0700 46 666 или посетете www.interagri.bg

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->