new holland logo
image image
IMG-9c2c2fd37bbacc1b6b4e2723984942d3-V_509x339_pad_478b24840a

Студентска практика в ИНТЕРАГРИ България, гр. Русе

Студенти от Русенския университет "Ангел Кънчев" проведоха своята практика в търговско-сервизния комплекс на ИНТЕРАГРИ в гр. Русе.

Назад

Като част от програмата ни за сътрудничество с образованието, студенти от 4-ти курс в специалност "Земеделска техника и технологии" на Русенски университет "Ангел Кънчев", водени от свой преподавател, посетиха търговско-сервизния комплекс на ИНТЕРАГРИ България в гр. Русе. Целта на посещението е провеждане на практически урок, запознаване с технологичните новости в самоходната и прикачна техника, които предлагаме, с марките New Holland, Kinze, Bednar, Rauch, Agrojet и др.
 
Акцент в презентацията на машинния парк, бяха Гинес рекордьорът зърнокомбайн New Holland CR10.90 и трактор New Holland T8.380, изложени в обекта. Студентите имаха възможност да влязат в кабината на машините, като им беше демонстрирана работата с апартурата в тях. Сервизните ни специалисти презентираха част от специализираната техника и софтуер, с които работят в сервиза. 
 
Търговско-сервизният ни комплекс в гр. Русе е един от най-големите в страната, сертифициран от New Holland по програмата за качество на обслужването Top Partner, в уверение на това, че спазва най-високи стандарти за работа по всички направления на продажбено, следпродажбено обслужване и маркетинг. 
 
 
 
 
 
 
 
 

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->