new holland logo
image image
Top_Partner_logo_509x339_pad_478b24840a

Търговско-сервизни комплекси на ИНТЕРАГРИ сертифицирани по TOP PARTNER ЗА 2022 Г.

За 2022 г. базите на ИНТЕРАГРИ в Русе, Граф Инатиево, Харманли, Стара Загора са отличени по програмата Top Partner за качество на обслужване на New Holland.

Назад

Покупката на земеделска техника е инвестиция, която се изплаща години напред. Колкото по-сериозно и планирано се отнесе земеделецът към тази покупка, толкова по-уверен може да бъде в сигурността на направената инвестиция в дългосрочен план. В този смисъл, покупката от официален вносител, носи редица предимства и сигурност за клиента, като например изпълнението на гаранционните условия, бързината на доставка и качеството на резервните части, сервизното обслужване, гъвкавост на предлагането и условията на покупка и редица др.  

 

Една от топ 3 марките за земеделска техника в света NEW HOLLAND има само един официален вносител в България, в лицето на ИНТЕРАГРИ България.  Когато на офииалната страница на NEW HOLLAND изберем България, линкът ни насочва именно към сайта на ИНТЕРАГРИ България www.interagri.bg

 

В стремежа си да стои близо до своите клиенти, компанията има добре развита мрежа от търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна, сертифицирани по програма за качество на обслужване TOP PARTNER на NEW HOLLAND. Тази програма гарантира висок стандарт на всички нива на обслужване в базите на официалния вносител и е гаранция за добре направена инвестиция. Всяка година екип от обучени одитори на NEW HOLLAND проверяват и преподновяват сертификата, така че обслужването да отговаря на критериите на световно ниво. Изискванията, които се покриват, включват набор от стандартизирани работни процеси и правила на организация, задължително оборудване, маркетингови дейности, търговия  и т.н. За 2022 г. базите на ИНТЕРАГРИ в Русе, Граф Инатиево, Харманли, Стара Загора са отличени по програмата Top Partner, като отговарящи в най-висока степен на тези критерии. 

 

Контактите на търговско-сервизната ни мрежа в страната, вижте тук InterAgri

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->