new holland logo
image image
Topsitebanner_NEWHOLLAND_1280x562 copia_509x339_pad_478b24840a

YOUNIVERSE - първото дигитално изложение на селскостопанска техника и технологии

Добре дошли на YOUNIVERSE - първото изложение на селскостопанска техника и технологии в дигитална среда, 9-18 април 2021 г.!

Назад

New Holland кани фермерите на завладяващо изживяване на първото дигитално селскостопанско изложение YOUNIVERSE

  • YOUNIVERSE - първото изложение на селскостопански машини в дигитална среда, проектирано от CNH Industrial, ще потопи посетителите на New Holland в различна реалност, давайки друга перспектива на най-новите си технологии и продукти.
  • Дигиталното изложение ще се проведе от 9 до 18 април 2021 г. По време на 10-дневното дигитално събитие клиентите, фермерите и широката общественост ще могат да опознаят света на New Holland и да се „срещнат“ онлайн със специалистите на марката.

 

New Holland ще посрещне посетителите на дигиталното изложение YOUNIVERSE в собствения си брандиран виртуален щанд, където ще ги поведе на пътешествие из прогресивния свят на своите продукти и най-нови иновации чрез поредица виртуални пейзажи. Много повече от събитие за излъчване на живо или шоурум, YOUNIVERSE ще предложи завладяващо, информационно-развлекателно изживяване като никое друго.

 

Шон Ленън, Вицепрезидент на New Holland за Европа, заяви: „Измислянето на нови начини за комуникация с нашата аудитория е от съществено значение, особено в момент, когато потребителското изживяване става все по-важно и възможностите за среща с нашите клиенти са силно ограничени от затваряния, ограничения за пътуване и отмяна на селскостопански изложения. Събитието YOUNIVERSE е вълнуващ нов начин за комуникация с нашите клиенти, като ги каним да се присъединят към нас във този виртуален свят на New Holland, където те могат да разгледат нашите продукти и да се „срещнат“виртуално с нашите експерти от New Holland. “

 

Завладяващо преживяване в света на New Holland

Посетителите ще могат да разгледат селекция от продукти в завладяваща фермерска среда, ще имат достъп до широка гама от мултимедийно съдържание, 3D симулации и пълни подробности за машините. Някои продукти ще бъдат изложени в специална шоу-зона на виртуалния свят YOUNIVERSE, с достъп до пълна информация.

 

Продуктите, представени в интерактивна селскостопанска среда, ще включват повече от 20 машини, като ще се акцентира и върху  премиерите на New Holland: Big Baler 1290 в своя модел Packer; комбайнът CH7.70 Crossover Harvesting ™, тракторът T6.160 Dynamic Command; чисто новите колесни товарачи  W170D и новите гами на машините. Тук също ще бъде представен и рекордьорът комбайн CR10.90 Revelation, тежкотоварният трактор T7.315, както и първият метанов трактор в света T6.180 Methane Power, който ще влезе за продажба в гамата на New Holland до края на годината.

 

Излъчване на живо на New Holland с Карло Ламбро, Президент на марката New Holland

На 12 април от 19:00 ч. CET, New Holland ще излъчи събитие на живо по специалния онлайн телевизионен канал YOUNIVERSE. Домакин ще бъде Карло Ламбро, Президент на марката New Holland, съвместно с британската телевизионна водеща Ники Шийлдс. Те ще водят събитието, като ще отразят последните новини от марката, като се фокусират върху новите продукти.

 

Ангажиращо съдържание от експерти в бранша

Гостите на дигиталното изложение YOUNIVERSE също ще имат възможност да се „срещнат“ с експерти от бранша и да участват в ангажиращи уеб-семинари. Ексклузивни интервюта и основните речи ще бъдат излъчени по телевизионния канал YOUNIVERSE. Това ще включва съдържание от експерти на компании, водещи земеделски институции, като CEMA, DLG и представители на земеделската индустрия.

Лесно достъпен, както чрез интерактивен уебсайт, така и през всички мобилни устройства, YOUNIVERSE ще даде възможност на потребителите да останат свързани, като развиват своите професионални контакти.

 

Безплатната регистрация за YOUNIVERSE ще се отвори на 9 април 2021 г. на адрес: Youniverse: Home (cnhindustrial.com)

За повече информация се обърнете към официалния вносител на New Holland за страната ИНТЕРАГРИ България – тел. 0700 46 666, www.interagri.bg

bata agro 2022 image Виртуален щанд интерагри
бата агро 2023
ЗАПИТВАНЕ
* Задължителни полета
-->